dilluns, 21 de novembre del 2011

Escola Miquel Bleach

22/11/2012 

* El viatge d'en Konan *

El 2012 hem fet un altra visita a l’Escola Miquel Bleach de Barcelona, hem compartit diferents tallers amb l’alumnat, els més petits i els una mica més grans.
Vam fer un viatge amb els i les alumnes de 1r,per tota l’Àfrica de la mà del Konan, la seva família i altres animals que es van trobar pel camí. En Konan és un elefant que conta la seva història sobre como va haver de marxar de la seva casa a conseqüència de la guerra a la Costa d'Ivori. En aquest vídeo podeu veure les explicacions dels més petits: 

Si voleu saber més sobre El viatge d'en Konan, cliqueu la imatge d'en Konan.

* El Diari de la Naaku *

L'alumnat de 2n després d’escoltar el diari de la Naaku, una nena que va patir la guerra de la Costa d'Ivori, ens van donar la seva visió de la història d'una manera molt peculiar. 




Si voleu escoltar-la:


 Si voleu saber més sobre el Diari de la Naaku, cliqueu la imatge de la Naaku

* Àfrica en imatges * 

El mateix dia vam pujar algú esglaó més per fer un recorregut amb l’alumnat de 3r per l’Àfrica. El taller, Àfrica en Imatges, ens qüestiona d’on ens arriben les notícies i les idees que en tenim sobre aquest gran continent i la seva gent.  Si voleu saber més sobre Àfrica en imatges, cliqueu la imatge





* La riquesa d'Àfrica *

Per últim vam passar una estona amb els de 4t i hem fet el taller de la Riquesa d'Àfrica. Després hem obert un debat sobre els recursos naturals, agrícoles i humans que hi ha a l’Àfrica. Cal prendre consciència de l'espoli que els països del Nord estan exercint sobre el recursos naturals d'aquest continent i les conseqüències que d'aquest se'n deriven; guerres, desigualtats,  injustícies socials....

Si voleu saber més de La riquesa d'Àfrica cliqueu la imatge

21/11/2011

Els infants de 2n EP han descobert el Diari de la Naaku, que és una nena que va patir la guerra de la Costa d'Ivori. Ells i elles han representat diferents situacions que va viure la Naaku i així han conegut les conseqüències negatives de la guerra.

Podeu veure el vídeo aquí: El diari de la Naaku - 2n - Miquel Bleach

-----------------------------------------------------------------------------------

Els nens i les nenes de 1r EP han realitzat el taller del Viatge del Konan i han treballat sobre els conceptes de pau, guerra, refugiats i desplaçats.

Aquest és el vídeo que van fer a partir del Viatge....



Esperem que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada